Luentopaketti: Itsenäinen yksinoloharjoittelu leporutiinilla

Luentopaketti: Itsenäinen yksinoloharjoittelu leporutiinilla

55,00 €
sis. 24 % ALV
Kaksi luentoa, yhteiskesto 4 tuntia

Yksinoloharjoittelua ilman kouluttajaan tukea on usein helpointa toteuttaa koiran yksinolon aikaista lepoa vahvistavilla koulutusmenetelmillä, jotka rauhoittavat koiraa ja helpottavat myös koiran elekielen lukemista. Koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia huomioimalla yksinolo voi olla myös koiralle mieluinen oma lepohetki. Luennoilla tutustutaan harjoittelun sekä siihen liittyvien hyvinvointitasioiden perusteisiin. Suositeltavaa näiden luentojen lisäksi on katsoa Hyvinvoiva koira-luento ennen harjoittelun aloittamista. Jos haluat tutustua kouluttajien käyttämiin koulutusmenetelmiin myös leporutiinin ulkopuolelta, tutustu luentopaketin lisäksi luentoon Eroahdistuksen koulutusmenetelmät. 

Jos koirasi kärsii vakavista oireista yksinolon aikana, huomioithan että ammattilaisen käyttäminen harjoittelun apuna on aina ensisijainen vaihtoehto. Koiran yksinoloharjoittelu voi vaatia tarkkaa ammattilaistason työskentelyä onnistuakseen ja koiran vakavissa pelkotiloissa leporutiiniharjoittelu ei välttämättä ole koirallesi sopivin harjoittelutapa. 

Huomaa, että luennolla on paljon yhtäläisyyksiä Digital Dogsitter-sivustolla myynnissä olevan Yksinolon ABC-luennon kanssa. Tällä luennolla käsitellään kuitenkin enemmän harjoittelemista leporutiinin kautta. Valitse tämä luento, jos olet kiinnostunut leporutiiniperusteisesta harjoittelusta.

Luennon katseluoikeus on voimassa 14 vuorokautta tilauksesta. Saat luentojen osoitteet ja salasanasi sisältävän tiedoston sähköpostiisi tilauksesi jälkeen. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.